1

Wonen met kleur | Voor de mooiste kleding en woonaccessoires.

Zweefdeurkast Santiago Deluxe Met Spiegel

Zweefdeurkast Santia ...

€ 1.329,00

Zweefdeurkast Santiago Deluxe Met Spiegel

Zweefdeurkast Santia ...

€ 1.329,00

Tuinset Tropez

Tuinset Tropez

€ 1.363,00

Zweefdeurkast Santiago Deluxe Met Spiegel

Zweefdeurkast Santia ...

€ 1.469,00

Rom 1961 Bank Radius 2-Zits Camel

Rom 1961 Bank Radius ...

€ 2.656,00

Rom 1961 Draaifauteuil Yoga Princess Sky

Rom 1961 Draaifauteu ...

€ 732,00

Bank Prymax 3,5-Zits Grijs

Bank Prymax 3,5-Zits ...

€ 4.019,00

Movani Hoekbank Ervin Rechts

Movani Hoekbank Ervi ...

€ 2.999,00

Zweefdeurkast Santiago Deluxe

Zweefdeurkast Santia ...

€ 1.259,00

Zweefdeurkast Santiago Deluxe

Zweefdeurkast Santia ...

€ 1.259,00

Ledikant Stef Incl. Matras

Ledikant Stef Incl. ...

€ 148,00

Rom 1961 Bank Radius 3-Zits Camel

Rom 1961 Bank Radius ...

€ 4.566,00

Halfhoogslaper Joppe incl. matras

Halfhoogslaper Joppe ...

€ 254,00

Feelings Bijzettafel Bern

Feelings Bijzettafel ...

€ 139,00

Comfortbed Montreal Eiken incl. Bodem & Matras

Comfortbed Montreal ...

€ 1.197,00

Feelings Tuinset Elba

Feelings Tuinset Elb ...

€ 1.833,00

Welkom bij Wonen en Kleur

Je bent op zoek naar kleur voor in je interieur, of je bent op zoek naar kleurige kleding. Op deze website, met ruim 8.000 verschillende artikelen, vind je zowel kleurige woonaccessoires als kleurige kleding. Op zoek naar kleur in je interieur? Kijk dan zeker op deze vergelijkingssite.

Kijk in het uitgebreide keuzemenu

Een vergelijkingssite met meer dan 8.000 artikelen heeft natuurlijk een uitgebreid keuzemenu. Onder Maak uw keuze vind je een lange alfabetische lijst met artikelen die via deze vergelijkingssite zijn te bestellen, van 3D Houten puzzels tot Zonnewijzers. Ben je op zoek naar kleding. In de alfabetische lijst vind je Accessoires, Badmode,  Kinderkleding, Lingerie, Sexy kleding en Schoenen.

Zoeken naar woonaccessoires of kleding met het zoekvenster

Het zoeken naar een artikel  met het zoekvenster is, vooral op een vergelijkingssite met heel veel verschillende artikelen, erg handig. Het duurt even voordat je het door jou gewenste artikel in de lange alfabetische lijst met artikelen onder Maak uw keuze hebt gevonden. Met behulp van het zoekvenster kun je altijd snel en eenvoudig zoeken naar een bepaald artikel. Op zoek naar bijvoorbeeld een olielamp? Tik het woord olielamp in het zoekvenster. Na het klikken op olielamp verschijnen de via deze vergelijkingssite te bestellen olielampen in beeld.

Zoeken en vergelijken, veilig en vertrouwd

Niet voor niets staan deze vier woorden bovenaan deze vergelijkingssite. Het zal inmiddels duidelijk zijn dat je door gebruik te maken van het keuzemenu of van het zoekvenster snel en eenvoudig kunt zoeken naar een bepaald artikel.  Door de afbeeldingen en de duidelijke omschrijvingen kun je de verschillende artikelen, bijvoorbeeld de verschillende kaarsen of zonnewijzers, snel met elkaar vergelijken. De artikelen bestel je niet bij de vergelijkingssite, maar bij een webwinkel. Deze webwinkels zijn door de samenstellers van deze vergelijkingssite zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prijs van de geleverde producten, en op correcte levering en afhandeling van je bestelling. Het bestellen van een artikel via deze vergelijkingssite is dus veilig en vertrouwd. Bovendien bestel je het artikel tegen de laagst mogelijke prijs.

Zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs

Helaas beschik je vaak over een beperkt budget. Ga je op zoek naar een artikel met gebruikmaking van het keuzemenu? Dan kun je op diverse manieren zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs.

Is vooral de prijs van het artikel belangrijk? Stel je hebt maximaal € 10 te besteden. Je wilt een bloembak kopen. Klik dan in het keuzemenu op Bloembakken. Klik vervolgens in het keuzemenu op van 0 t/m 10 euro. Er worden dan bloembakken in die prijsklasse getoond.

Je kunt ook op een andere manier op zoek naar een artikel voor een bepaalde prijs. Klik bijvoorbeeld in het keuzemenu op Plafondlampen. Een eerste pagina met plafondlampen verschijnt in beeld. Op zoek naar een plafondlamp van maximaal € 50.  Klik dan onder plafondlampen op van € 25 tot € 50. Uitsluitend plafondlampen in die prijsklasse verschijnen er dan in beeld.

Eenvoudig bestellen van een plafondlamp

Je hebt de door jou gezochte plafondlamp gevonden. Bestellen is heel eenvoudig. Je klikt onder de omschrijving van de plafondlamp op Bezoek Aanbieder. Je kunt onder de omschrijving ook klikken op Product Info en vervolgens op Bezoek Aanbieder. In beide gevallen wordt je doorverwezen naar de website van de webwinkel waar je de plafondlamp kunt bestellen.